måndag, april 19, 2010

Dessa jobbiga nätter

Gustaf är en fantastisk bebis när det gäller det mesta, förutom just nätterna. Han sover sämre då än på dagarna och det känns som att han vill äta hela tiden. De senaste dagarna har han dessutom vaknat med magknip vid fem-halvsextiden, när jag väl fått honom att somna igen så vaknar Agnes och sen är det dags att gå upp för att hinna till dagis utan stress. Det trista är att jag tycker allt går åt fel håll, han äter oftare, vaknar tidigare och det är svårt att få honom att sova i vaggan på kvällarna. Tur att han är så söt dagtid. ♥

2 kommentarer:

Cicci sa...

Hej! Vill bara rekomendera amningste. Det heter Salus Anis, kummin o fänkålste o säljs på life. Noelia hade jättekruksigt med magen o skrek massor o hade svårt att komma till ro. Sen började jag dricka en liter av detta te under dagen o efter 2 dagar var det helt borta!! Kanske värt att prova! :D Kram Cicci (Maximus mamma)

Gunilla sa...

Aha, jag har hört talas om det men aldrig testat. Han har inte haft magknip förrän nu, men om det håller i sig kanske det är värt ett försök.
Kram