lördag, augusti 02, 2008

Lite ledigt

När målningen var klar var tanken att vi knappt skulle jobba något alls med tomten/huset innan Erik börjar arbeta på måndag.

Igår var vi sugna på lite sol och bad och passade på att testa Nickstabadet. Det var trevligt och inte alls särskilt mycket folk. Jag var där några gånger i högstadiet eller gymnasiet men kom inte ihåg så mycket. Agnes tyckte det var superroligt, hon plaskade som en liten toka. Först fick hon bara doppa fötterna men när blöjan blev blöt så åkte den av och hon plaskade med benen, när sedan Erik gick ut med henne en bit för att skölja av lite sand så slutade det med riktigt mycket plaskande. Även jag badade faktiskt.. Annars hade vi fullt upp med att hindra Agnes från att äta upp hela gräsmattan som tydligen var väldigt god.

När vi hade badat klart for vi till Muskö och Björns födelsedagskalas. Han blev verkligen firad med dunder och brak, lagom till grillningen så var det åska, blixtar och spöregn. Trevligt hade vi ändå!

Vi sov hos mamma och pappa för att idag kunna besöka ett av Muskös största event, den årliga loppisen. Vi fyndade riktigt mycket, bland annat fler stolar att göra iordning till köket och en del kläder till Agnes, tex en röd PoP overall till i vinter. Slut på slappandet tyckte Erik och pappa, så de åkte hem och är nu ute i regnet och kör jord. Det blir fint som sjutton.

Inga kommentarer: