torsdag, februari 25, 2010

Tidig 2-månaderskontroll

I eftermiddags var vi och träffade läkaren för en 2-månaderskontroll. Det är tydligen ont om läkartider, därför fick vi komma ett par veckor för tidigt. Allt så bra ut och han växer så det knakar, nu är han 57 cm lång, 5360 gram tung och har ett huvudomfång på 39,6 cm.

Det som gjorde mig bestört var att hon upptäckte att han har ett brutet nyckelben. Aj! Tydligen så behandlar man inte det även om det hade upptäckts på bb. Men han måste ju haft ont stackarn, och vi kanske hade kunnat bära honom på något särskilt sätt om vi vetat.. Jaja..

När besöket nästan var slut och läkaren hörde att han är 6 veckor och inte 9 som hon trodde så blev hon överraskad och sa att han är ootrooligt medveten, stor, fin, bra och gud vet allt.. Det är bara att suga åt sig och bli lite extra stolt. ;-)

Han är lugn och go. Räcker vi ut tungan åt honom gör han det också och han fyrar av sitt superleende oftare och oftare. Så gullig! Roliga ljud kan han göra också, försökte fånga dem på film imorse men då nös han bara.

Inga kommentarer: