torsdag, juni 12, 2008

Nu fungerar datorn igen

Jag har inte slutat blogga, om ni blev oroliga för det... ;-) I helgen blev det ingen tid över och i veckan har vi haft krångel med datorn. Nu fungerar den som den ska tack vare Eriks arbetskamrat.


Här kommer en sammanfattning av den senaste veckan.

Agnes har blivit ett halvt år gammal, fått två små tänder, börjat äta riktig lunch och gröt på kvällen, har blivit mycket medveten om vad som händer runt omkring henne och sover nu i säng istället för vaggan.


Nationaldagen firade vi på Ikea och i helgen var det mycket skruvande av möbler och alldeles för lite tid ute i solen. Nu kan vi hänga in kläder i klädkammaren! Självklart så grillade vi på kvällarna.
I söndags eftermiddag/kväll kom Tanja förbi och inspekterade huset och åt lite rabarberpaj. Agnes fick en supersöt Sverigeklänning som hon självklart hade på sig i tisdags. Eftersom vi fortfarande inte har lyckats koppla in TVn så lyssnade vi på matchen på radio istället.
I tisdags var vi även på sista babysimmet och det var riktigt roligt den här gången också. Vi repeterade det vi lärt oss och bebisarna fick även testa flytvästar. Helt okej tyckte Agnes till en början, men den var för stor så hon gled ner med huvudet från kragen och då var det inte alls roligt längre.
Igårkväll var jag med Åse på klädparty och shoppade loss, det ska bli spännande att få hem kläderna.
Idag var vi på mormors begravning, det blev ett fint farväl. Efteråt följde vi med mamma och Anki hem och stannade kvar på middag.
Imorrn ska jag fortsätta min klänningjakt, men får nog utöka den och även titta efter kjolar. På kvällen ska Erik på sommarfest med jobbet så jag och lilla terroristan får ha fredagsmys för oss själva.











2 kommentarer:

Unknown sa...

Va stor Agnes har blivit! och va fint huset har blivit! ..men vad är ett klädparty??

Gunilla sa...

Hmm, det kallas nog inte ens klädparty. Det korrekta namnet är me&i-träff, kollade upp det på deras hemsida. Hursomhelst så är det försäljning av kläder, man samlas hemma hos någon och fikar och shoppar. Du får gärna följa med nästa gång om du vill!