söndag, juni 22, 2008

Midsommarbröllop!

På midsommarafton var vi på Magnus och Janes bröllop på Orust. Vigseln var i Morlanda kyrka och festen gick av stapeln på logen på Morlanda Säteri, som ägs och drivs av Janes faster med familj. Sammanfattningsvis var det mingel med jordgubbar och bubbel, kanonsalut, tipspromenad, buffé med havets läckerheter, kaffe och chokladpraliner, bröllopstårta med rosa bubbel, en hel del fina tal och fest med dans och mer mingel. Allt var välordnat och uttänkt i minsta detalj men roligt och härligt avslappnat. Riktigt lyckat alltså! Dessutom var omgivningen vacker och vädret helt ok, sol men något blåsigt.

Vi åkte ner på torsdagsmorgonen och kom fram sen eftermiddag, bilresan gick bra men det var mycket trafik så det gick lite långsamt. Vi bodde på hotell Sjögården i Ellös, ett par km från Morlanda. Eriks familj (dock inte brudparet) och många andra gäster bodde också där, så det var trevligt. Agnes ville inte alls sova i vagnen så hon fick sova i vår säng och då var det inga problem. Hemresan gick bra den med, vi var desto tröttare men det var knappt någon trafik.

Det verkar som att Agnes blev utmattad av resa och festande för inatt sov hon hela natten utan att vakna för första gången på ett par månader. Hon somnade vid 21.15 igårkväll och vaknade 6.45 imorse, det har inte hänt många gånger...

Bilder finns i fotoalbumet. Vi har inte särskilt många kort på oss själva, så är det någon som har det så får man gärna dela med sig. =)

Inga kommentarer: