måndag, maj 30, 2011

Oskar & Mikaela på besök, mors dag och mamma 65 år!

I lördags kom Oskar och Mikaela hit och grillade med oss. För en gångs skull grillade vi lax istället för kött, gottgott. Till efterrätt gjorde jag yougurtpannacotta med rabarberkompott, gottgott! Senare på kvällen blev det sällskapsspel, två omgångar av "med andra ord". Roligt, roligt.

Igår var det mors dag och dessutom min mammas 65-årsdag! Det firades genom att vi gick på Cirkus och såg Mora Träsk. Det var kul. Agnes var väldigt skeptisk till en början men det släppte efter ett tag och hon dansade och stod i.
Efteråt brunchade vi på Hasselbacken. Det var verkligen bra! Personligen tycker jag framför allt att den kalla maten var kanon, för att inte tala om efterrätterna... Det var så klart full fart med fyra barn och inte så mycket lugn och ro. Tack för en trevlig dag!

När vi kom hem skulle Erik ner till båten och då passade vi övriga familjemedlemmar på att hänga med och spana in den nya bryggan. Nu är det mycket trevligare nere vid vattnet, de har gjort iordning lite även på land och ställt dit lite picknickbord. Vi tog en kort sväng med båten för att flytta den till nya platsen och se att motorn gick som den skulle. Nu längtar jag ännu mer till sommaren! Middagen (kärleksmums som Oskar & Mikaela hade bakat) intogs på bryggan och sen gick vi hem igen.

Inga kommentarer: