torsdag, maj 06, 2010

Sjukstuga igen

Jag märkte att Agnes var dålig redan när vi kom hem från dagis igår. Hon var ledsen och hade ont i örat och på natten fick hon hög feber. Vi gav oss iväg till vårdcentralen där det såklart visade sig att hon ha öroninflammation. Det är bara två månader sen hon hade det sist.. Hon hade även "hög sänka" och nu har vi fått antibiotika. Det var ett litet äventyr att åka och hämta ut den i Nynäs. Agnes somnade i bilen och var helt slut, så jag drog henne i vagnen och bar samtidigt Gustaf i bilstolen. Puh.
Erik är på konferens, lite dåligt tajmat. Agnes som i vanliga fall är en mammagris valde att vara pappagris just ikväll och har frågat efter honom 311 gånger och sagt att hon vill att han ska komma hem och att vi ska åka och hämta honom. Nu sover hon sött sen att tag tillbaks, men jag har sällskap av lillkillen som som vanligt inte har några planer på att gå och lägga sig i hyfsad tid. När ska jag egentligen få lite egentid?

Gustaf har för övrigt fått koll på hur man vänder sig från rygg till mage idag. Han har övat på det ett bra tag, men ena armen har fastnat hela tiden. Nu fixar han det galant. Tyvärr envisas han med att dunka näsan i golvet allt vad han orkar när han ligger på mage, så han blir superledsen och fäller stora tårar. Knaskillen.

Inga kommentarer: