lördag, november 22, 2008

Ännu en lördag

Dagen har ägnats åt att äntligen fixa klädförvaringen i pannrummet. Det blev nästan klart, iallafall så klart som vi kunde göra det. Nu måste vi göra vissa kompletterande inköp av skohyllor och vanliga hyllplan innan vi kan fortsätta. Det blev bra faktiskt. Trots att vi i efterhand kom på att vi skulle satt skolkrokarna för arbetskläder lite högre upp och skohyllorna lite närmre varandra.

Ikväll har vi varit hos Åse med familj på middag. Det var roligt, god mat och full rulle som vanligt. När Agnes hade vant sig vid ljudnivån tyckte hon "de stora" tjejerna var väldigt spännande och tittade fascinerat på gymnastikuppvisningar och tåglekar.
Självklart så var det omtapetserat och lite väggar flyttade sedan jag var där i somras. Jättefint, de är så duktiga! De kommer på en ny planlösning och så vips så har de renoverat igen. Imponerande.
När vi skulle gå fick vi med oss en ny kasse kläder som Maja vuxit ur. Jag har precis kollat igenom den, det är som julafton för mig. Tack så hemskt mycket! Det är toppen att få så mycket kläder, leksaker och böcker titt som tätt.

Nu ska vi gå upp och göra Agnes sällskap i sovrummet. Godnatt.

Inga kommentarer: