onsdag, oktober 08, 2008

Nu börjar kampen

Imorgon börjar kampen mot kilona och mamma! Jag har blivit en riktig sunkmamma..

För det första är det övervikten, jag har flera kilon kvar till vikten innan graviditeten. Jag har inte orkat försöka bli av med dem, men nu är det dags. Banta tänker jag inte göra, jag vill fortsätta fika lite titt som tätt. Däremot så ska jag försöka röra på mig lite mer, först och främst promenera. Tyvärr finns det ingenstans att spinna i Ösmo, trist.

Jag behöver även tänka lite på vad jag tar på mig för kläder. Några av mina vänner lägger ut "dagens outfit" på sina bloggar, skulle jag göra det skulle de drömma mardrömmar. Det skulle väl stå luvtröja eller gammal noppig kofta från MQ var och varannan dag. Slutshoppat till Agnes, nu är det jag som ska få kläder om vi är ute och shoppar. Det är så lätt att hamna på barnavdelningen..

Sist men inte minst så måste jag tänka på annan piffning av mig själv som att sminka mig, måla naglarna med mera, sådant gör jag skrämmande sällan nuförtiden.

För att komma igång ordentligt så har jag klänning på mig idag och var även och klippte mig, det var välbehövligt, senast jag var hos frissan var i april..

Min plan:

* Promenera mer! Mamma har köpt oss en varsin stegräknare, så nu ska vi tävla.
* Väga mig och sätta upp målvikt. Rapportera viktnedgång (eller uppgång) på bloggen en gång i veckan.
* Köpa lite nya kläder

Önska mig lycka till! ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till Gunsan! Det är lätt att bara sunka ner sig när man går hemma och tycker att ingen ser, har man inte skönhet och mode som intresse heller så är det ändå svårare att hålla modet uppe. Jag gick själv upp 10 kg extra efter Sebbe och vantrivdes med det eftersom jag ju älskar kläder, kände mig som en riktig tjockis mamma..haha men mer motion och inget bantande är rätt väg att gå, du lyckas ändå inte hålla vikten om du bara tokbantar och sen börja äta som vanligt...
Kram Jane

Martina sa...

Super lycka till! Det kommer att gå som en dans :-) Inte för att jag talar av egen erfarenhet men för att du är en bestämd tjej! ;-)

Miss Agda sa...

Lycka till!
Men det är helt ok att gå i sunkkläder hemma!! Du borde bara se hur jag ser ut hemma:trivs väldigt bra i Anders kläder herrstrlk XL....

Gunilla sa...

Tack alla tre! Vi får se hur det går..