tisdag, oktober 07, 2008

Hjälp!

Tiden går så fort, idag fyller Agnes 10 månader! Snälla, kan någon stoppa tiden ett tag? Jag kan inte förstå att vår lilla bebis snart ska fylla ett år..

Idag fick hon ett brev med present av sin farmorsmor, så roligt!

Idag har vi haft fullt upp.

Imorse kl 8 kom vår kvalitetsansvarige och en byggledare från Sävsjö Trähus och tittade på lite fel vi har på huset, det var i och för sig Erik som tog hand om dem.

Vi gav oss iväg till Ösmo kyrka på babykonsert. Det var ganska mysigt, vi var ett helt gäng föräldrar och små barn som satt och sjöng sånger. Efteråt fick man gå runt i kyrkan till olika "sinnesstationer" de hade gjort iordning där man skulle smaka, lukta, titta, känna osv. Agnes förstod inte riktigt det där och trodde att man skulle "äta och slita" på alla stationerna. Hon var supertrött eftersom det egentligen var hennes sovtid just då. När vi gick till församlingshuset för att fika så somnade hon i vagnen, lilla stumpan. När jag hade fikat klart sov hon fortfarande så jag promenerade lite i omgivningarna innan vi åkte hem. Superhärligt promenadväder! Tyvärr var kameran kvar hemma.


Vi åt lunch och fixade lite innan vi gav oss iväg till babysimmet. Idag var det undervattensfotografering, det ska bli spännande att se hur bilderna blev.


Månadens bilder finns i fotoalbumet.

Inga kommentarer: