söndag, oktober 05, 2008

Jord, belysning och fikagäster

Jag tror att det ligger en förbannelse över vår blivande gräsmatta. Varje gång vi ska göra iordning den så börjar det vansinnesregna. Igår kärrade och krattade vi ut jord och idag tokregnade det, nu är det en sjö på baksidan. Planen var att vi ska hyra en jordfräs på lördag och så gräset på söndag nästa helg, vi får se om det hinner torka upp.

Förutom arbetet med jorden så har vi hunnit med lite småpyssel. Igår planterade vi bland annat lite blommor utomhus. Idag har vi satt upp en lampa ovanför soffbordet, det blev hur bra som helst. Lampan köpte vi när vi bodde i Sickla, men vi satte aldrig upp den varken där eller i Gubbängen. Den är jättefin med blommönster, det är svårt att visa på bild men här kommer en ändå. Vardagsrummet blev mycket mysigare och fåtöljen fick flytta in i arbetsrummet igen.

I eftermiddags kom Mats och Linda och hälsade på, trevligt trevligt. Agnes verkade väldigt förtjust i Linda, hon brukar vara lite mer skeptisk när vi får gäster..

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi har storstädat hela helgen, inte klokt vad mycket skräp man har.... Du har din mamma någon email? Annars kan jag få deras adress? De skickade ett sött kort efter bröllopet och jag har fortfarande inte tckat dem för det...ja du vet hur det är men nu ska det bli av! :)