tisdag, februari 28, 2012

Vårfeelings

Nu har jag bytt lakan, tvättat och tagit en dusch - och är helt slut. Så jag slog mig ner i soffan en stund för att ladda innan jag sticker och handlar mat och hämtar kidsen. Imorrn blir det nog till att försöka vara tyst på jobbet, för varje gång jag har pratat i telefon idag har det slutat med ordentliga hostattacker. Det kan bli lite halvsvårt på lönesamtalet. ;-)

Enligt mig så ska det vara ordentlig vinter december till februari, den första mars får gärna snön försvinna. Så om två dagar ska den väck, då vill jag ha barmark, sol, kvittrande fåglar och vårlökar som tittar upp.

För att få lite vår inne skulle jag behöva slänga ut de inte längre så fina stora julstjärnorna i fönstret. Problemet är att jag måste köpa något att ersätta dem med, det kommer att bli väldigt tomt i fönstret annars. Jag behöver alltså tre stora, fina och framför allt lättskötta blommor. Tips?

Jag surfade lite på vår/sommarkläder förut och oj vad gärna man vill att snön ska försvinna då.. Jag såg flera fina klänningar på Zara som gärna skulle få flytta hem till mig, massor av söta kläder på HM till Agnes, särskilt klänningar och baddräkter. Till Gustaf såg jag inte så mycket fint, men ett par plagg på Zara såg ut att kunna få bo i hans byrå.

3 kommentarer:

lisa sa...

Hortensia.... Fina, stora, håller länge, finns i alla möjliga färger och sen kan du plantera ut dom när du tröttnat.... :).kram

Gunilla sa...

Tack för tipset Lisa! Tänkte själv på dem, men är de lättskötta? Vill minnas att jag har haft ihjäl två stycken.. ;-) Allt bra med dig och familjen?

Lisa sa...

Kanske inte jättelättskötta men jag har haft dom över sommaren...Det tråkiga med dom är att dom ändrar färg efter pH så min rosarosa blev nästan vita.
Vi mår som alla andra under vabruari men nu hoppas jag att vi klarar oss. Jag har bokat tågbiljetter nu... upp på fredagen och hem på söndagen. En ide om inte du vill dra iväg med båda barnen är att jag kommer ut till er på fredagen.... nu ska jag dricka ett glas rödvin. Kram