måndag, mars 08, 2010

På permis

Gustaf har varit sjuk i ett par dagar och sent igår eftermiddag fick han riktigt svårt att andas. Han och jag for in till akuten på en gång. Usch, där var det kaotiskt, massor av sjuka barn överallt. Jag försökte hålla mig undan och spritade händerna stup i kvarten. Precis som vi trodde har han RS virus och på grund av hans ansträngda andning blev vi inlagda.
Nu har vi fått komma hem men är fortfarande inskrivna. Vi fick med oss en apparat att inhalera koksaltlösning med, det och rensning av näsan pysslar vi med var tredje timme. Han har även feber. Stackars vår lillplutt.

4 kommentarer:

Solveig sa...

Men usch, stackars liten, antar att du inte kommer in till jobbet i veckan då? Hoppas han kryar på sig snart, kramar!

Gunilla sa...

Tack. Nej tyvärr, mailade nyss Niklas om det.. Det får bli nästa vecka istället. Kram!

Jane sa...

Maximilian fick koksalt och näsrensning de tre första veckorna av sitt liv... Rätt skönt att slippa den där proceduren nu. Krya på dig Gustaf!!

Malin sa...

Stackare - främst Gustaf - men det är inte kul att vara förälder heller. RS är inte att leka med - Hugos kusin Dante fick det när han var i ungefär samma ålder som Gustaf och nu 1 år senare lider han fortfarande av det så fort han blir förkyld - inte kul alls. Hoppas han klarar det bra - både nu och senare.