tisdag, oktober 13, 2009

Helgen är över och vardagen är här på allvar

Vi har haft en trevlig helg med besök av bror/svåger/farbror Oskar.

I lördags fick grabbarna dagen för sig själva, jag och Agnes åkte till Muskö och umgicks med min familj (allesammans faktiskt). Erik och Oskar var ute en sväng med båten, innan den togs upp på eftermiddagen. Det var kalasväder och de åkte och badade (!!) och bastade i en vedeldad bastu vi upptäckte på en ö i somras.

I söndags fixades det en del. På förmiddagen var jag och Agnes iväg och beställde syskonvagn och handlade. Killarna fixade lite härhemma, de påbörjade bland annat projektet med att sätta upp vårt trappräcke. (Vilket för övrigt pappa och Erik slutförde nu ikväll). På eftermiddagen var planen att vi skulle ut och promenera, men på grund av tidsbrist och riktigt ruggväder så blev det inte av.

Igår började vardagen på allvar. Erik började nya jobbet och vi ska få ihop hämtning och lämning på dagis, inte det lättaste när båda jobbar heltid i stan, men det går bra. Agnes får långa dagar på dagis, men hon verkar inte ha något problem med det. Dessutom behöver hon bara ha det i två månader till innan jag går på föräldraledighet. En annan sak som vi varit bortskämda med när en av oss varit hemma under nästan två års tid är att den andra inte behövt tänka på att handla mat och städa, slut på det nu...

1 kommentar:

Jane sa...

Barn mår oftast bra av att vara på dagis om det bara är ett bra dagis.Det är mycket mer stimulans för dem än att bara gå hemma med oss hela dagarna, bekymra er inte för det! :)