onsdag, april 04, 2012

Frisk prickis

Nu har det äntligen blivit skorpor på alla Gustafs vattkoppor, så imorgon ska båda barnen till dagis. Utklädda till påskkärringar dessutom, de är så laddade. Agnes har full koll på hur det ska vara, med kläder, prickar och läppstift på kinderna. Gustaf provade sitt huckle idag, han kommer att bli så fin.

I eftermiddags var jag till frissan med honom. Det var verkligen på tiden. Vi har sagt i en evighet att han måste klippa sig, men det har liksom inte blivit av och nu såg han inte riktigt klok ut i håret. Vilken pärs det var att få honom klippt! Han vägrade, blev ledsen, hysterisk och helt vild. Tillslut fick han sitta i mitt knä och ingen av oss hade skynke på sig, snacka om att vi blev håriga. Är imponerad av att frisörskan lyckades få honom så pass fin som han tillslut blev. Så fort saxen var i närheten av håret vände han på huvudet, han satt inte still en sekund.. :)

Härligt med den stundande påsken och lite ledighet! Agnes är väldigt påläst om påskharar och påskägg och har många funderingar kring det. När blev det så stort med påsk?
Långhårig

Korthårig

Många hårspännen idag

Inga kommentarer: