onsdag, mars 26, 2008

Påskturné

I fredags trotsade vi alla varningar om trafikkaos och snöstorm och gav oss iväg till Skåne och Eriks mormor Stina. Resan gick bra, det tog 7,5 timmar inklusive 3 pauser. När vi passerade Trosa var det snöstorm i ca 5 minuter, annars var det mestadels fint väder.

Det var roligt att träffa Stina. Hon var väldigt lycklig över att få träffa Agnes. När vi kom dit så "sprang" hon in till sin fåtölj så att hon skulle kunna ha Agnes i knät. Hon tycker det är mysigt att det blev en liten tjej och Agnes fick bland annat sin farmors gamla docka.

I lördags gav vi oss iväg till Eriks faster Kerstin och Ingvar för att hämta dopklänningen. Roland och hans familj var också där och vi blev bjudna på kaffe. Agnes fick fina Hello Kitty kläder.

Efter det gav vi oss vidare till Karlshamn. Agnes tyckte det var kul att träffa farmor, farfar och farbror Oskar. Vi har som alltid när vi är där blivit bjudna på väldigt god mat och promenerat en del. Agnes fick en fin rosa tunika och även en del plagg som Erik haft som liten.

Helgen gick fort och igår åkte vi hem igen. Det tog 7,5 timmar det med, men med bara en paus. Jag vägrade först att stanna förrän Agnes vaknade så Erik höll på att kissa på sig, tillslut gjorde vi så att Erik fick springa in på en mack medans jag körde runt runt på en lastbilsparkering... Söder om Södertälje blev det dåligt underlag och köer, men annars var det bra.

Bilder kommer snart i albumet.

Inga kommentarer: